Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

De afmetingen fietsenstalling

In de Nederlandse cultuur is een goede fietsenstalling op kantoor absoluut onmisbaar. Nederlanders zijn fanatieke fietsers en velen uit ons land gaan dan ook op de fiets naar kantoor. Het is voor een bedrijf dus belangrijk om een goede fietsenstalling neer te zetten. Waar u terecht kunt voor een goede fietsenstalling of een op maat gemaakt fietsenrek? Klaver Fietsparkeren is een bedrijf dat al tientallen jaren actief is in de fietsenstalling branche. Onder het kopje ‘afmetingen fietsenstalling’ kunt u meer informatie vinden over de afmetingen van de verschillende fietsenstallingen. De afmetingen kunnen ook aangepast worden aan uw wensen. Alles is dus mogelijk! Lees snel verder voor meer informatie over het bedrijf en haar producten.

Neem contact met ons op

 

De gewone fietsenrekken

Wanneer u weinig ruimte heeft op uw bedrijfsterrein en ook niet veel medewerkers heeft, is het ideaal om te kiezen voor het gewone fietsenrek. De fietsenrekken die Klaver aanbiedt zijn geschikt voor vier fietsen. Het is natuurlijk mogelijk, wanneer u niet genoeg heeft aan vier plekken, om enkele van deze rekken naast elkaar te zetten. U zult zien dat deze fietsenrekken al voor een hele verbetering zorgen wanneer het aankomt op het aanblik van uw terrein. De rekken bieden ruimte en de fietsen staan geordend, wat zorgt voor een professionele uitstraling. De afmetingen fietsenstalling en de afmeting van de fietsenrekken kunt u vinden op de website van Klaver.

De grotere fietsenstallingen

Ook kunt u kiezen uit verschillende maten grotere fietsenstallingen. De afmetingen fietsenstalling kunt u vinden op de website van Klaver. Zo kunt u bij dit bedrijf bijvoorbeeld kiezen uit een fietsenstalling met een afdak erboven, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een dubbele fietsenstalling waarbij de fietsen boven elkaar komen te staan. Bij de laatste optie bespaart u ruimte. Ideaal dus wanneer u ruimtegebrek heeft. 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.