Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Compacte fietsenstallingen

Met compacte fietsenstallingen zorgt u voor meer capaciteit met minder ruimte. Of u nu ruimte wilt besparen, of deze optimaal wilt benutten om zoveel mogelijk fietsen te kunnen plaatsen. Zo kunt u met de compacte systemen van Klaver Fietsparkeren al een fietsenstalling realiseren op een kleine oppervlakte, maar ook meer fietsen plaatsen in een dubbellaagse fietsenstalling.

Bespaar ruimte en kosten met etage fietsenrekken

Dankzij etage fietsparkeren wint u aan ruimte, en door de innovatieve ontwerpen realiseren we gebruiksvriendelijke oplossingen. Dit houdt in dat een fiets eenvoudig in onze fietsenrekken te plaatsen is, ook op de bovenste etage, en geen schade op zal lopen door het gebruik van de fietsenstalling. De beschikbare fietsparkeer capaciteit wordt dankzij een dubbellaagse fietsenstalling verdubbeld. Hiermee bespaart u niet alleen ruimte, maar ook kosten.

Dubbellaags fietsenstallingen bekijken

compact fietsparkeren

Gebruiksvriendelijk meer fietsen onderbrengen

Door voorvorkondersteuning en een fietsgoot die bijna tot aan de grond reikt, hoeft de fiets bij het plaatsen nauwelijks opgetild te worden. Door het eenvoudige gebruik, is een dubbellaagse fietsenstalling ook zonder toezicht te gebruiken. Met een onderlinge afstand van 40 cm (breder is mogelijk) voldoet onze fietsparkeeroplossing aan de eisen van het FietsParKeur keurmerk. Hiermee bent u verzekerd van de uitstekende kwaliteit van onze fietsenstallingen.

Compact fietsparkeren bij uw instelling

Een aantal voordelen van compact fietsparkeren:

  • Plaats op verantwoorde wijze zoveel mogelijk fietsen op een zo klein mogelijk oppervlak.
  • Gemonteerd door ons eigen montageteam, die volledig bekend zijn met ons systeem.
  • Toe te passen bij bedrijven, instellingen, appartementsgebouwen, recreatievoorzieningen, onderwijsinstellingen, winkelcentra en meer.
  • Een kostenbesparende oplossing.
  • De meest geschikte oplossing voor middellang parkeren.

Fietsparkeer oplossingen van Klaver Fietsparkeren

Klaver Fietsparkeren levert naast dubbellaagse fietsenstallingen ook enkellaagse fietsenstallingen, overkappingen en oplaadpunten voor e-bikes. Wij maken bovendien niet alleen hoogwaardige fietsenstallingen voor bedrijven en organisaties in Nederland, maar ook in landen als België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Denemarken. Vul ons contactformulier vrijblijvend in voor meer informatie over onze fietsparkeersystemen, of bel ons via telefoonnummer 0528 74 52 00. Wij voorzien u graag van een fietsenstalling die bij uw bedrijf past.

Contact opnemen Offerteformulier invullen

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.