Jannes Aalderink, Service en Onderhoud medewerker

Jannes Aalderink, Service en Onderhoud medewerker!

Jannes Aalderink werkt inmiddels al meer dan 9 jaar bij Klaver Fietsparkeren. Een aantal jaren heeft hij mooie projecten begeleid en opgeleverd, met als hoogtepunt de enorme fietsenstalling bij de hoofdingang van het Martini Ziekenhuis in Groningen. In 2017 kwam er een nieuwe functie op het pad van Jannes en ging hij zich bezighouden met de werkvoorbereiding van projecten en onderhoud en het organiseren van transport voor zowel het binnen- als buitenland.

Na een aantal jaren op kantoor is Jannes nu weer terug te vinden in de buitendienst. Met zijn jarenlange ervaring in de “fietsparkeerwereld” weet Jannes als geen ander het belang van onderhoud aan onze etagerekken. Binnen zijn nieuwe functie zal Jannes zich hier ook volledig mee bezighouden. Onder zijn werkzaamheden valt de gehele begeleiding vanaf contract tot en met de uitvoer van het onderhoud en de bewaking hiervan. “Ik heb veel zin om aan de slag te gaan binnen deze nieuwe functie. Want wat is er nou mooier dan klanten tevreden te maken?”

Met het aanbieden van een onderhoudscontract zorgt Klaver Fietsparkeren voor jarenlange kwaliteit van etagerekken. Zo wordt er met regelmatig onderhoud de levensduur van het etagerek verlengt en verhoogt het de veiligheid en optimale werking van het fietsenrek.

Service en onderhoud medewerker Klaver Fietsparkeren