Fietsenstalling met Sedumdak

Voor diverse bedrijven, organisaties, verenigingen en instanties is een fietsenstalling met sedumdak een interessante optie. Deze partijen kiezen steeds vaker voor groene daken, waarbij een sedumdak een populaire keuze is. Wellicht overweegt u ook om een fietsenstalling met groendak te laten plaatsen? Hieronder vertellen we u alles wat u moet weten over een fietsenstalling met sedumdak. We laten u zien wat een fietsenstalling met sedumdak is en wat de voordelen zijn van een sedumdak op uw fietsenstalling. Daarnaast tonen we u waarom u het beste een fietsenstalling met dit type groendak door ons kunt laten plaatsen.

Wat is een fietsenstalling met sedumdak?

Wat houdt het in als een fietsenstalling een sedumdak heeft? Een sedumdak is een soort groendak. Een groendak op een fietsenstalling is een milieuvriendelijke optie die de biodiversiteit stimuleert. Een sedumdak is één van de meest toegepaste soorten groendak. Dit type dak heeft zijn naam te danken aan het sedum. Dit is een soort vetplant of vetkruid. Er zijn een hoop varianten van het sedum verkrijgbaar. In totaal zijn er meer dan 250 soorten. Deze vetplant kan vrijwel alle weersomstandigheden aan. Een koud of een warm klimaat, het sedum is er geschikt voor.

Fietsenstalling met sedumdak van Klaver

Een fietsenstalling met sedumdak is op basis van een CuBic fietsenstalling en T-Hide. Deze multifunctionele stalling is geschikt voor allerlei locaties en kan op maat gemaakt worden. Hiermee bedoelen we niet alleen het formaat, maar bijvoorbeeld ook het type wandbekleding dat toegepast wordt. Bovendien zijn uitbreidingen een optie. Extra’s zoals automatische toegang en ledverlichting behoren tot de mogelijkheden. Deze fietsenstalling zorgt ervoor dat fietsen beschermd worden tegen de weersomstandigheden en vandalisme.

De voordelen van een sedumdak op een fietsenstalling

Hierboven vertelden we u al dat een sedumdak geschikt is voor ieder klimaat en weertype. Zo wordt het regenwater geabsorbeerd en zijn de vetplantjes voor langere tijd bestand tegen droogte. Bovendien heeft een fietsenstalling met groendak een mooie uitstraling. Het ziet er beter uit dan een standaard grijs hok. Daarnaast gaat een fietsenstalling met sedumdak lang mee. De levensduur zorgt ervoor dat u vele jaren plezier hieraan kunt beleven.

Een fietsenstalling met sedumdak is een interessante optie voor verschillende partijen. Hierbij kunt u denken aan onder meer overheidsinstellingen, bedrijven, maatschappelijke instanties en scholen. De stallingen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en kunnen op maat gemaakt worden. Zo bent u er zeker van dat u de perfecte fietsenstalling voor uw onderneming of instantie kunt laten plaatsen. Bijkomend voordeel van een sedumdak op uw fietsenstalling is dat er nog steeds veel subsidie verstrekt wordt op dit type stalling. Genoeg reden om een fietsenstalling met dit groendak te laten plaatsen.

Fietsenstalling inclusief sedumdak door Klaver

Hierboven heeft u kunnen lezen wat een fietsenstalling met sedumdak tot een interessante optie maakt voor uw bedrijf, organisatie of instantie. Dergelijke groendaken zijn een aanrader voor iedereen die begaan is met het milieu en zijn steentje bij wil dragen om de biodiversiteit te stimuleren. Een sedumdak gaat lang mee, is bestand tegen vrijwel alle weersomstandigheden en ziet er goed uit. Interesse? Neem contact met ons op en vraag gratis en compleet vrijblijvend een offerte aan.