Distribiteur Conferentie 2022

Afgelopen week heeft onze “Distributie Conferentie 2022” plaatsgevonden in de op één na grootste stad van Nederland, Rotterdam. Sinds 2018 komen onze distribiteuren uit verschillende Europese landen samen om in een perfecte mix van kennis en ontspanning de ontwikkelingen op het gebied van fietsparkeren te bespreken. Inmiddels heeft ons partnernetwerk zich flink uitgebreid tot 14 betrouwbare distribiteuren, wie onze producten zowel binnen als buiten Europa vertegenwoordigen.

Dag 1

Tijdens de eerste dag van de Conferentie zijn interessante fietsontwikkelingen gepresenteerd, waaronder de Rotterdamse mobiliteitstransitie en de Nederlandse strategie van Fietsen. Dit laatste is toegelicht door gastspreker Willy Sweers, beleidsadviseur verkeer metropoolregio Den Haag. Verder spraken we ook over de huidige fietsparkeer ontwikkelingen in Nederland en Turvec (onze Engelse distribiteur) gaf een presentatie over hun Marketing. De dag werd gezamenlijk afgesloten onder het genot van een heerlijk diner en  een drankje in hotel Van der Valk Rotterdam – Blijdorp.

Fietstour Rotterdam

Op de tweede dag van de Conferentie stond een fietstour door de stad Rotterdam gepland. Tijdens de fietstour hebben we de binnenstad vol architectonische hoogstandjes ontdekt en een aantal gerealiseerde projecten bekeken, waaronder Rotterdam Centraal Station en Station Blaak. Daarnaast hebben we onderweg nog geluncht op een fantastische locatie aan het water van de Maas, met schitterend uitzicht op de iconische Erasmusbrug.

Het is mooi om de toewijding van onze partners te zien. Niet alleen vanwege de deelname aan onze Distributie Conferentie, maar ook de motivatie om onze hoogwaardige fietsparkeersystemen in hun respectievelijke landen te vertegenwoordigen.

Onze dank gaat uit naar de Gemeente Rotterdam, Van der Valk Hotel Rotterdam – Blijdorp, Willy Sweers en in het speciaal al onze distribiteurs.

Distributeur Conferentie 2022 van Klaver Fietsparkeren
Afbeelding 1: Distribiteurs Klaver Fietsparkeren
Distributeur Conferentie 2022 van Klaver Fietsparkeren
Afbeelding 2: Fietstour op de Erasmusbrug
Distribiteur Conferentie 2022 Klaver Fietsparkeren
Afbeelding 3: 2ParkUp etagerekken bij Conradstraat
Distributeur Conferentie 2022 van Klaver Fietsparkeren
Afbeelding 4: 2ParkUp etagerekken bij Station Blaak