Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Bescherm uw fiets met behulp van een fietsstalling

Bent u woonachtig in Nederland? Dan is de kans groot dat u in het bezit bent van één of zelfs meerdere fietsen. Nederland staat bekend als een echt fietsland. Voor veel mensen is een goede fietsstalling dan ook belangrijk. Omdat veel mensen te fiets naar kantoor gaan, is het bij bedrijven ook belangrijk om een goede fietsstalling te hebben. Dit geldt overigens ook voor scholen en particulieren. Bent u op zoek naar een goede fietsstalling voor op het werk of bij u thuis? Dan kunt u bij Klaver Fietsparkeren terecht voor een mooi exemplaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een overdekte fietsenstalling, maar het is ook mogelijk om een simpel fietsenrek aan te schaffen. Lees verder voor de verschillende mogelijkheden.
 

Neem contact met ons op
 

fietsenbox-groningen

Een goed beveiligd fietsenhok

Wanneer u een bedrijf heeft waar veel klanten komen, is het mogelijk om een fietsenstalling met kluis aan te schaffen. Klaver Fietsparkeren heeft twee verschillende fietsenstallingen met kluis. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Cadenza fietskluis. Deze fietsstalling bestaat uit verschillende hokjes (als het ware kluizen) waarin u uw fiets kunt parkeren. De fietsen staan in dit geval droog en worden goed beschermd tegen diefstal.

Daarnaast kunt u ook kiezen voor de fietsberging Box. Dit is een kleinere variant. De Box biedt ruimte aan vijf verschillende fietsen. De Box kan worden afgesloten met behulp van een sleutel. Ook deze fietsen staan droog en worden beschermd tegen diefstal.

Overkapte fietsenstallingen

Niet alleen is het mogelijk om te kiezen voor een fietsenstalling met kluis, ook kunt u kiezen voor een overdekte fietsstalling. U heeft maar liefst keuze uit drie verschillende overkapte fietsenstallingen, namelijk de T-Hide, de Top en de Flex. Deze fietsenstallingen zorgen ervoor dat uw fiets wordt beschermd tegen neerslag en dat de fietsen ordelijk weg kunnen worden gezet. Wanneer u een extra slot gebruikt, zorgt u er tevens ook voor dat uw fiets wordt beschermd tegen diefstal. 

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.