Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Afmetingen van een fietsenstalling

Nederland staat bekend om de vele fietsers en fietsen. Het is dan ook niet gek dat veel grote en kleine bedrijven in Nederland een goed fietsenhok hebben. Fietsenhokken zijn bij de Nederlandse bedrijven een must, omdat nou eenmaal veel Nederlanders de fiets naar kantoor nemen. Nou vraagt u zich vast af waar u een goed fietsenhok voor uw kantoor kunt vinden. Klaver Fietsparkeren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken en plaatsen van diverse fietsenhokken en -rekken. Het enige wat u hoeft te doen, is de afmetingen van de fietsenstalling door te geven en Klaver Fietsparkeren kan u optimaal helpen bij het kiezen van het juiste fietsenhok of van de juiste fietsenstalling. 

De middelgrote fietsenrekken

Wanneer uw kantoor niet al te groot is en u niet veel medewerkers op kantoor heeft, kunt u kiezen voor een middelgroot fietsenrek. Deze middelgrote fietsenrekken bieden plaats aan vier fietsen. Wanneer u meer dan vier medewerkers heeft, kunt u er natuurlijk voor kiezen om meerdere van deze fietsenrekken bij uw kantoor weg te zetten. Niet alleen zorgen deze fietsenrekken ervoor dat uw fiets wordt beschermd tegen het omvallen, ook zult u zien dat de fietsenrekken ervoor zorgen dat uw terrein er overzichtelijk uitziet. Dit is niet alleen voor uzelf prettig, maar dit zorgt er ook voor dat uw klanten een goede indruk krijgen zodra ze bij u op bezoek komen. Klaver Fietsparkeren heeft diverse fietsenrekken in het assortiment. Op de website kunt u de afmetingen van de fietsenstallingen terugvinden.

Een fietsenstalling van formaat

U kunt niet alleen kiezen uit de kleinere fietsenrekken voor op kantoor, u kunt ook kiezen voor een grotere fietsenstalling. Bij Klaver Fietsparkeren kunt u terecht voor de diverse afmetingen van de fietsenstallingen. U heeft keuze genoeg bij ons. Zo kunt u kiezen uit simpele fietsenstallingen, maar kunt u er ook voor kiezen om een fietsenstalling te nemen met een afdak of een fietsenstalling met meerdere etages. Zo ziet u maar, uw fiets staat veilig en droog met Klaver Fietsparkeren!

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.