Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Advies & Ontwikkeling

Klaver Fietsparkeren is geen catalogusbedrijf. Onze dienstverlening gaat verder dan het leveren van een aantal fietsenrekken. Zo denken wij bijvoorbeeld graag met u mee over knelpunten bij het fietsparkeren zoals weesfietsen, foutparkeerders of ruimtegebrek.

Op basis van uw wensen en onze ervaring realiseren wij een doordacht plan voor fietsparkeren. Afhankelijk van de situatie is hierbij rekening gehouden met bijvoorbeeld omgevingsmanagement, handhaving/parkeerbeleid en informatievoorziening. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij ook maatwerkoplossingen ontwikkelen. Klaver Fietsparkeren biedt voor elke situatie een unieke oplossing.


Advies fietsparkeren

GERENOMMEERDE OPDRACHTGEVERS

Met veel trots hebben wij organisaties als ABN AMRO, Vodafone, Gemeente Amsterdam, UMC Utrecht en TU Eindhoven voorzien van efficiënte fietsenstallingen en fietsenrekken. Dit is slechts een greep uit onze referenties wie wij van dienst zijn geweest door heel Nederland. Of u op zoek bent naar een fietsenstalling voor 4 of 4000 fietsen, bij ons kunt u vertrouwen op een betrokken partner op het gebied van fietsparkeren.

ONDERSCHEIDEND VERMOGEN

Klaver Fietsparkeren biedt een totaaloplossing van A tot Z. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld onderzoek op het gebied van fietsparkeren, gespecificeerde indelingstekeningen en deskundig advies. En uiteraard ook voor hoge kwaliteit fietsenrekken en fietsenstallingen. Een goede inventarisatie op locatie is de basis voor verbetering van uw situatie. Onze accountmanagers staan voor u klaar.

Bel voor meer informatie 0528 - 74 52 00 of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

contact opnemen

 

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

Meld u aan en ontvang onze nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws en ontwikkelingen.