Pagina wordt geladen ...
Direct contact? Bel met 0528 74 52 00 of mail naar: info@klaverfietsparkeren.nl

Ons Bedrijf

Over Klaver

Geschiedenis

In 1985 heeft oprichter Jan Klaver het principe voorvorkondersteuning voor fietsenrekken bedacht. Dit voorkomt een slag in het wiel en biedt de meeste veiligheid bij het fietsparkeren. Het eerste grote project waar deze revolutionaire fietsenrekken werden toegepast was winkelcentrum Kronenburg in Arnhem. Sindsdien heeft Klaver Fietsparkeren een enorme groei doorgemaakt en mag het bedrijf gerenommeerde Nederlandse organisaties tot haar (vaste) klanten rekenen.

Het bedrijf

Klaver Fietsparkeren is een unieke Nederlandse onderneming die zich uitsluitend richt op fietsparkeren. Wij leveren fietsparkeersystemen door heel Europa waaronder Nederland, Duitsland, Zwitserland, België, Luxemburg, Frankrijk, Zweden, Noorwegen en Denemarken. De organisatie beschikt over korte lijnen binnen het bedrijf, zeer gedreven medewerkers en een unieke benadering van de markt.

Missie & Visie

Klaver Fietsparkeren wil fietsparkeren aangenaam maken. Wij streven naar optimaal gebruiksgemak en veiligheid voor de gebruikers door onze opdrachtgevers een deskundig advies te bieden en efficiënte oplossingen te ontwikkelen voor elke unieke situatie. Klaver Fietsparkeren wil de meest innovatieve dienstverlener zijn op het gebied van fietsparkeren in Nederland.

Bedrijfsfilm Klaver Fietsparkeren